Някой вземал ли е кредит от зор бг
14-09-2021, 01:29PM
Ако някой е взел кредит да пише
Re: Някой вземал ли е кредит от зор бг
15-10-2021, 07:55PM
По-добре не се занимайте!
Само измамници, ето двама: Иван Георгиев, който живеел в Германия и дава кредити с 3% лихва.
Олеквате моментално с 90.00 лева, изпратени на Владислава Бориславова Владимирова
Абир Халед Хиер - жена , посредник на белгиец, лихва 3.33%, ще Ви изпати дори договор, докато получи 180 лева по western union, като ги изтегли спира да пише.
Вече е предадена на Прокуратурата.
Няма телефони, само имейли, ластици докато приберат парите.
29-10-2021, 12:24PM
Не взимай те от crelut
02-11-2021, 02:41PM
Някой изобщо вземал ли е кредит от този сайт или всички са ментата?Сега кореспондирам с Абир Хиед и някаква Десислава която твърди че е взела от тях 15000лв.Тия двете явно са комбина и си лъжат хората наред.Когато и поисках на тази Десислава да ми прати платежно с което са и превели сумата,тя се измъкна че не било удачно заради нейните лични данни.Казах и да ги ские така или иначе не ми трябват.Изгорях до тук с 40.00лв.само на един господин Григор Николов и той машинния.
Та въпроса ми е има ли изобщо някой тук който да помага реално?
12-11-2021, 07:47AM
Az 6te vi kaja za o6te edin izmanik v zor bg стефан петков ne uzpea5taite pari na tozi 4ovek samo lahe i e taksa sled takaa
16-11-2021, 01:19PM
а за тези да знаете нещо?

[zor.bg]

Накратко лична карта, банкова сметка, 2 лица за контакт, желана сума и таксата и след 3 часа сте получавате на имейла договор и погасителен план.
16-11-2021, 05:51PM
Съмнително и...за отлично цкр няма такса но такива не теглят от тука.
17-11-2021, 03:04PM
Благодаря и аз така си мисля Следя още едни съмнителни и ще докладвам при всяко положение
17-11-2021, 07:39PM
То повечето тука за съжаление за такива...ако има читави са без такси но са срещу ипотека или по-добро цкр
08-12-2021, 06:16PM
Поредните ..........

Заличаване на ЦКР! МОЛЯ ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ОБЯВАТА !
Цена: 50.00 BGN
Заличаваме ЦКР за период от 2 месеца или до като не ви съдействаме за заем, процедурата е сравнително нова и бърза! Внимание Заличаването се заплаща еднократно и минимално,след като всичко е готово , СЪДЕЙСТВАМЕ ЗА БАНКОВ КРЕДИТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ , ВСИЧКО СЕ ЗАПЛАЩА СЛЕД КАТО ПОЛУЧИТЕ ЗАЕМА! ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН НА ПОСОЧЕНИЯТ ИМЕЙЛ ! imilev771 abv.bg !

Реших да си погубя малко времето с тези момченца .....
1во беше платете 55 лв и след 5 дни сме ок , аз казвам добре, но си трая
2. После изведнъж още 35 лв за незнам си какъв документ и накрая.....Пратете ни 290 лв по Изи пей и след 5 дни ще имате кредит (((((: - 2 дни си загубих с техните глупости Това е засега от мен. Желая Весели доколкото е възможно на нашето дередже празници на всички
09-12-2021, 09:00PM
Аз не знам дали накой може да заличи цкр...просто трябва да му мине давността
10-01-2022, 03:46PM
Здравейте госпожо и господине,

Аз съм г-н Хулио Перес, икономически оператор с капитал, който може да помогне на хора в нужда.

Давам кредита си по правилния начин, така че, моля, елате и кандидатствайте за заем с мен много бързо.

Имейл: julperez665@gmail.com

Имейл: julperez665@gmail.com
26-01-2022, 01:37PM
Измамници Creditionline bg. Искат 100 лв. предварително за да се отпусне кредита, след което около 1 седмица ме лъгаха, че парите ще се преведат и ще подпишем договор, после се оказа, че трябва да плащам още една такса за застраховка на стойност 164 лв. и сега им казах, че искам да ми върнат 100 лв. които внесох, но едва ли ще ги върнат!
28-01-2022, 03:20PM
Мария Георгиева някой вземал ли е пари от нея?
03-02-2022, 11:46AM
Кажете мнение за frog credit
04-02-2022, 04:37PM
Здравейте, аз съм физическо лице, което предлага заеми с ниска лихва от 0,5%. Тъй като съм в сферата на икономиката, предлагам заеми от 5 000 евро до 10 000 000 евро Моля, посочете размера на искането за кредит и неговата продължителност. Моите кредитни условия са много ясни и прости. Моят заем е много сигурен и честен. Моля, свържете се с мен на моя имейл адрес: chanpaoleajacquelinemartine@gmail.com
04-02-2022, 06:42PM
Здравейте, аз съм физическо лице, което предлага заеми с ниска лихва от 0,5%. Тъй като съм в сферата на икономиката, предлагам заеми от 5 000 евро до 10 000 000 евро Моля, посочете размера на искането за кредит и неговата продължителност. Моите кредитни условия са много ясни и прости. Моят заем е много сигурен и честен. Моля, свържете се с мен на моя имейл адрес: chanpaoleajacquelinemartine@gmail.com
12-02-2022, 12:55PM
Ето още една лъжкиня в тези сайтове за заеми от частни лица, името й е Моника Миланова. Която и един свестен договор за заем не може да напише. От началото каза че не иска пари предварително за усвояване на кредита след което се оказа че ще трябва да плащам такса от 280 лв. и разбира се се отказах
16-02-2022, 10:56AM
Същите боклуци се опитват и мен да ме наредат.
20-02-2022, 01:04PM
alexa111 Написано:
-------------------------------------------------------
> По-добре не се занимайте!
> Само измамници, ето двама: Иван Георгиев, който
> живеел в Германия и дава кредити с 3% лихва.
> Олеквате моментално с 90.00 лева, изпратени на
> Владислава Бориславова Владимирова
> Абир Халед Хиер - жена , посредник на белгиец,
> лихва 3.33%, ще Ви изпати дори договор, докато
> получи 180 лева по western union, като ги изтегли
> спира да пише.
> Вече е предадена на Прокуратурата.
> Няма телефони, само имейли, ластици докато
> приберат парите.

Здравей можете ли да ми пишете на имейл rozovo18@abv.bg търся хора които са измамени от тая Абир хиер
20-02-2022, 01:58PM
Здравей пишете ми на имейл rozovo18@abv.bg
20-02-2022, 02:06PM
Здравей бихте ли се свързали с мен на имейл rozovo18@abv.bg по въпроса с тая измамница Абир хиер
20-04-2023, 03:47PM
Внимание: Ние сме директни кредитори и участваме в 100% международен проект
Финансиране и в момента търсим търсещи кредити, кредитни брокери
и международни проекти за финансиране. ЗА ПОВЕЧЕ ЗАПИТВАНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЧРЕЗ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ:
creditmidland@gmail.com
Кредитна фирма Midset
v
21-05-2023, 07:34PM
Здравейте интересувам се от кредит с лошо цкр съм
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход

© 2017-2023 CREDITCOMPASS.EU