Бързи кредити Варна


ФБК СТРИНГ

„ФБК Стринг” ООД заема лидерски позиции на пазара на обмен на валута в региона. Добре развитата клонова мрежа създава удобства за нашите клиенти при обмен на чуждестранна валута и извършване на парични преводи чрез Western Union. Осъществяваме парични превиоди и в сезонните си бюра в к.к Албена и к.к. Слънчев Бряг.

Регистрационен № BGR00057

ЮЛ: „ФИНАНСОВО-БРОКЕРСКА КЪЩА СТРИНГ“ ООД

Адрес: ВАРНА 9000, УЛ.“КАРАМФИЛ“ 32, ЕТ.1, АП.1

Контакт ☎ +359 52608318

 

ФИНАНССЕНТЪР

На първо място от ФИНАНСЦЕНТЪР се гордеем с осигуряването на експресни финансови продукти, на най-ниска цена. Ние сме в състояние да ви финансираме много по-бързо от всяка една банка, на много по-изгодни лихвени нива от всяка една небанкова институция.

Регистрационен № BGR00185

ЮЛ: „ФИНАНСЦЕНТЪР“ ЕООД

Адрес: ВАРНА 9002, БУЛ. ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ 44, ЕТ.3, ОФ.4

Контакт ☎ +359 700 33 909

 

РАЗПРО КРЕДИТ

„РазПро Kредит“ ЕАД е финансова институция по смисъла на чл.3 от Закона за кредитните институции, вписана в регистъра на Българска народна банка и извършва дейност по отпускане на потребителски кредити, ипотечни кредити и лизинги, със собствени средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Централното управление на дружеството се намира в град Варна. То ръководи и координира дейността на териториалните офиси. Нашата цел е улесняване дейността на физически лица и търговски дружества чрез отпускане на парични средства в кратки срокове.

Регистрационен № BGR00210

ЮЛ: „РАЗПРО КРЕДИТ“ ЕАД

Адрес: ВАРНА 9007, КК.ЗЛ.ПЯСЪЦИ ЖК.СЪНРАЙЗ БЛ.Б ВХ.В ЕТ.6 АП.15

Контакт ☎ +359 700 320 20

 

НОВО ФИНАНС

“Ново Финанс” ООД е специализирана в отпускането на ипотечни кредити за физически и юридически лица на територията на България. Фирмата специализира в отпускането на кредити на лица с лошо ЦКР които нямат достъп до директно банково кредитиране защото такъв вид кредитополучатели изискват по-голям толеранс към финансов риск. „Ново Финанс“ ООД предлага стандартни лихви/ГПР от 15% което позволява на хора задлъжнели към високо-лихвени финансови институции („бързи кредити“) да ги рефинансират и успешно да излязат от „кредитния капан“. Фирмата не изисква изплащане на главница всеки месец което дава възможност за изключително ниски месечни вноски. Това позволява оправянето на ЦКР и бъдещ достъп до традиционно банково финансиране.

Регистрационен № BGR00373

ЮЛ: „НОВО ФИНАНС“ ООД

Адрес: ВАРНА 9000, ГР.ВАРНА; УЛ.“ЦАР ИВАН СТРАЦИМИР“2А

Контакт ☎ +359 899655971

 

КЪМ НАЧАЛОТО